تبلیغات
وبلاگ - مطالب مهر 1396
 
وبلاگ
 
 
پنجشنبه 13 مهر 1396 :: نویسنده : وبلاگ


برترین ها:

مواد لازم:

  • خامه فرم گرفته: 250گرم
  • شكلات تلخ: 350 گرم
  • خامه صبحانه: 250 گرم
  • پودر بادام: 100 گرم
  • كیك اسفنجی: یك تخته پخته شده (3 تخم‌مرغی)
  • ژلاتین: 8 ورق
  • انجیرسیاه: ریز خرد شده یك لیوان
  • مویج بدون هسته: نصف لیوان

پاته شكلات تلخ با انجیر سیاه

روش تهیه :

آماده كردن این پاته كار بسیار ساده‌ای است؛ ابتدا شكلات تلخ را روی بخارآب یا داخل مایكروویو ذوب می‌كنیم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره مواد را كمی گرم می‌كنیم تا به حالت كاملا رقیق دربیاید. مواد را به خامه فرم گرفته اضافه كرده و با همزن برقی به هم می‌زنیم تا كاملا یكدست شود.

در این مرحله كیك اسفنجی را خرد كرده، به همراه انجیر، مویج و پودربادام به مواد اضافه می‌كنیم و همه مواد را با لیسك به هم می‌زنیم تا كاملا یكدست شوند.

ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد گذاشته و اجازه می‌دهیم تا كاملا نرم شوند سپس آب اضافی آن را خالی كرده و داخل كاسه‌ای فلزی روی بخارآب قرار می‌دهیم تا ذوب شوند. مایه ژلاتین را به مواد پاته اضافه كرده و توسط لیسك همه را با هم خوب مخلوط می‌كنیم.

مواد را داخل قالب مستطیل شكل مثل قالب لوف ریخته و به مدت 8 ساعت در یخچال می‌گذاریم تا كاملا خودش را بگیرد. پاته را برگردانده و روی آن را با خامه و انجیرسیاه و مواد دلخواه دیگر تزئین می‌كنیم.



لینک منبع

مطلب پاته شكلات تلخ با انجیر سیاه در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :پاته شكلات تلخ با انجیر سیاه
http://mofidestan.ir/%d9%be%d8%a7%d8%aa%d9%87-%d8%b4%d9%83%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%aa%d9%84%d8%ae-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%d9%86%d8%ac%d9%8a%d8%b1-%d8%b3%d9%8a%d8%a7%d9%87/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :




درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : وبلاگ
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :